SEPA Green eerste deelneming QIF II

29-06-2018

Wij zijn enorm trots om onze eerste deelneming vanuit fonds QIF II te mogen voorstellen, te weten Sepa Green. Een in Enschede gesitueerde energieleverancier, die alleen maar groene stroom levert. Hun mission statement ligt ons na aan het hart: Sepa Green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. Dit doen wij door o.a. gebruik te maken van duurzame energieopwekking van Nederlandse productielocaties. Hierdoor sparen we niet alleen het milieu maar creëren we in ons land ook een betrouwbare groene energievoorziening.

image

Voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker.

Sepa Green heeft inmiddels een plek verworven in het Nederlandse energielandschap. Met een duidelijke focus op de zakelijke markt, onderscheidt Sepa Green zich door haar persoonlijke benadering en advisering.

Een benadering waarbij de klant nog centraal staat en de werkwijze gericht is op het transparant maken van energievraagstukken. Daarbij proberen ze altijd voor de klant een zo optimale mix te vinden tussen duurzaamheid en zo min mogelijke kosten.

Wij zijn er trots op deze deelneming in onze portefeuille te kunnen opnemen en zien uit naar een duurzame en energieke samenwerking.


Terug naar overzicht
Quadrum Capital