Contact

Wij ontmoeten u graag!

Indien u meer informatie wilt over Quadrum Capital of geïnteresseerd bent in een persoonlijke kennismaking, neemt u dan gerust contact met ons op.

  • Bel ons +31 (0)85 273 83 18
  • E-mail ons info@quadrum-capital.nl

Bezoek ons

Almelo “Ledeboer”
Wierdensestraat 2A
7607 GH Almelo

Routebeschrijving

Quadrum Capital is gevestigd in het “Ledeboer” pand in Almelo. U kunt het beste parkeren in Parkeergarage Havenpassage P14 (Havenpassage 1, Almelo). Rijd op het dek zo ver mogelijk door en volg het éénrichtingsverkeersbord naar het gedeelte van het parkeerdek tussen de appartementen. Nadat u de auto geparkeerd heeft, neemt u de rechter uitgang naar het trapportaal. U komt nu direct uit aan de Wierdensestraat, tegenover pand ‘Ledeboer’, waar wij op de eerste verdieping kantoor houden. De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de rechterkant van het pand (bel ‘Quadrum’). Bij het verlaten van het pand voorzien wij u van een uitrijkaart voor de parkeergarage.

Woerden
Oostdam 1
3441 EM Woerden

Routebeschrijving

Vanaf de A12 (komende vanaf Utrecht of den Haag), neemt u de afslag 14. Onderaan de afslag gaat u rechts of linksaf (komend vanuit den Haag) de Europabaan op. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Wulverhorstbaan. Houd rechts aan en sla rechtsaf naar de Korenmolenlaan. Bij de rotonde rechtdoor richting de Polanerbaan. Sla linksaf naar Stationsweg en houd links aan. Sla linksaf naar Oostdam. Na ca. 500 m bevindt ons kantoor zich aan de rechterkant. Kort voor het einde slaat u rechtsaf – ons pand is het laatste pand aan rechterzijde.

NB bovenstaande route wordt ondersteund als u de routeplanning via Google maps in hebt gesteld.

Quadrum Capital