Hero general 09-cropped
Portrait general 09

Het vermogen om te investeren

Bij Quadrum benutten we kansen en kijken we verder dan de horizon. Wij vinden dat investeren meer is dan kapitaal inbrengen en zijn daarom bovengemiddeld actief betrokken bij onze deelnemingen. Met ons team van gedreven professionals, een scherpe visie en focus op ontwikkeling, werken we aan succes op lange termijn.

Onze werkwijze

Quadrum Capital staat voor een toegewijde aanpak, gericht op het realiseren van succes voor zowel onze investeerders als de ondernemingen waarmee we samenwerken. Onze werkwijze biedt een solide basis voor groei, waarbij we streven naar duurzame resultaten en een gezamenlijke weg naar succes effenen.

Volwassen mid-market ondernemingen met groeiambitie

Onze investeringsfocus ligt op gevestigde ondernemingen uit het mid-market segment met een EBITDA vanaf 2,5 miljoen euro. Het zijn bedrijven die op zoek zijn naar een actieve en betrokken aandeelhouder en die openstaan voor de nauwe samenwerking die ons kenmerkt.

Waardecreatie vanuit partnership en een heldere strategie

Wij committeren ons samen met het management aan de groei van de onderneming, met een meerderheids- of controlerend minderheidsbelang voor Quadrum Capital. Onze samenwerking is doordrongen van wederzijds commitment en omvat een duidelijke groei- en exitstrategie, ondersteund door Quadrum Capital voor gezamenlijk succes.

Vastomlijnd investeringsproces met toegewijde investmentteams

Wij volgen een gestroomlijnd proces van selectie tot verkoop van de onderneming. Ons doel is voortdurend inzicht en controle te behouden, waardoor we snel en nauwkeurig kunnen sturen. Ons eigen Quadrum-investmentteam, bestaande uit een Partner, Investment Director of Manager en Associate of Analist, begeleidt de deelneming gedurende het gehele proces voor maximale continuïteit.

Ons track record

Meetbare resultaten

0

actieve fondsen

0 +

portfolio bedrijven

920 mln

gecommitteerd vermogen

Hoe we duurzaamheidsrisico's minimaliseren en duurzame waarde voor de lange termijn creëren

Meer over ESG

Type fondsen

Profile Q Tim Smeets

Waardecreatie vanuit partnership en een heldere strategie

Samen met het management committeren wij ons aan de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming. Dit wederzijdse commitment is verweven in de structuur van onze samenwerkingen. Hierbij is sprake van een meerderheidsbelang of controlerend minderheidsbelang voor Quadrum Capital in combinatie met deelname van het management van de onderneming. Daarnaast streven we met een heldere groei- en exitstrategie en een gestructureerde, door Quadrum Capital begeleide, uitrol van de strategie naar gezamenlijk succes.

Meer informatie over onze werkwijze?

Neem contact op