Evergreen Fund

Quadrum Evergreen Fonds

Ons unieke Evergreen Fonds heeft een onbepaalde looptijd en is er exclusief voor een selecte groep investeerders. Dit fonds belichaamt duurzame investeringen en voortdurende waardecreatie en heeft als belangrijkste kenmerken de focus op tussentijdse dividenduitkeringen en lange termijn planning. Ons Evergreen Fonds heeft als doel om voor investeerders een stabiel en hoog dividendrendement op lange termijn te realiseren op basis van een solide portfolio van niet-beursgenoteerde, voornamelijk Nederlandse, MKB- bedrijven. 
 

Hero below 01

Strategie

Regelmatig komt Quadrum Capital in contact met volwassen ondernemingen die al jaren een aantrekkelijke en stabiele winstgevendheid laten zien en een sterk cash genererend vermogen hebben. Met een jaarlijks ruime dividenduitkering zijn dit aantrekkelijke bedrijven om in te investeren. Ze passen echter in mindere mate bij het karakter van de Quadrum Investment Fondsen, waarbij de vrije cashflow ingezet wordt om de autonome groei en buy-and-build te faciliteren. Daarom is er het Quadrum Evergreen Fonds.

Actief beleid

Dividend focus

Lange termijn betrokkenheid

In het Quadrum Evergreen Fonds zijn we toegewijd aan het leveren van gestage groei en betrouwbare dividenden, waardoor we onze investeerders een solide financiele basis bieden.
Profile Q Gert van Drie

Gert van Drie

Investment Director

Doorkijk Quadrum Evergreen Fonds

2023

closing

€70 mln

fondsomvang

3

portfolio bedrijven

Contact

Interesse in of vragen over QEF?

Ons team staat voor je klaar

E-mail ons
Sustainability card diligence

Investeren

Met het Quadrum Evergreen Fund streven we naar een beoogd jaarlijks (netto) dividend van ten minste 6%. Deelnemers kunnen participeren in het fonds vanaf 3 miljoen euro. De verwachting is dat dit bedrag binnen 3 tot 5 jaar wordt geïnvesteerd, een langere periode dan de Quadrum Investment Fondsen. De fondsomvang kan worden verhoogd via nieuwe kapitaalrondes, nadat het initiële fondscommitment van 75-100 miljoen euro volledig is geïnvesteerd en gealloceerd. Investeerders hebben drie jaar na de instap de mogelijkheid om één keer per jaar uit te stappen.

Ondernemers aan het woord