Hero enhanced 03
Hero general 08 mobile

Het vermogen om te doen

Investeren betekent voor ons echt meedoen. Wij geloven in betrokken aandeelhouderschap, nauwe samenwerking en ruimte en aandacht om groei gedegen en duurzaam vorm te geven.

Ontmoet onze ondernemers

Ondernemerschap staat centraal, zowel bij Quadrum als bij onze partners. Als co-ondernemer werken wij nauw samen met management teams van ondernemingen om hun groeiambities te verwezenlijken en hen naar de volgende stap te leiden. Elk verhaal is uniek, elk bedrijf weer een nieuwe uitdaging. De weg naar een succesvolle onderneming is dat ook. Daarom laten we onze ondernemers graag aan het woord. Zij vertellen hun eigen verhaal tenslotte het best.

Onze fundamentele waarden

Rentmeesterschap

Wij beheren onze investeringen op een verantwoorde en duurzame manier.

No-nonsense

Met onze nuchtere, no-nonsense mentaliteit staan we met beide benen op de grond. Ook moeilijke keuzes gaan wij niet uit de weg.

Ondernemerschap

Als ondernemers begrijpen wij de ondernemer als geen ander. Dit wederzijdse begrip is de basis voor het vertrouwen om samen de toekomst in te gaan, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Doelgericht

Wij gaan recht op ons doel af en resultaatgericht te werk, zonder daarbij de context uit het oog te verliezen.

Integriteit

We gaan respectvol en mensgericht te werk, maar houden tegelijkertijd altijd het zakelijk belang voor ogen.

Creatief

Met onze creativiteit signaleren we unieke kansen en mogelijkheden om optimaal te benutten.

Ons track record

Meetbare resultaten

0

actieve fondsen

0 +

portfolio bedrijven

920 mln

gecommitteerd vermogen

0

gerealiseerde exits

Sectorbrede kennis

Sealte Q card
Sealteq logo light

Onderdeel sinds 2024

SealteQ beschermt en behoudt civieltechnische, infrastructurele en industriële bouwwerken evenals vastgoed objecten in de woningbouw- en utiliteitssector.
The trainee company portfolio card
Trainee Company light

Onderdeel sinds 2023

In juni 2023 hebben de bedrijven GoodtobeBetter, Fincade en STRADIS de krachten gebundeld en zijn verder gegaan onder één, nieuwe, naam: The Trainee Company.
SW Ventiv portfolio
SW Ventiv light

Onderdeel sinds 2023

Siebert & Wassink is uitgegroeid tot gerenommeerde en leidende speler op het gebied van werving & selectie, assessments en organisatieadvies in Noord- en Oost Nederland.
Megahout portfolio card
Megahout light

Onderdeel sinds 2022

Megahout is landelijk actief als importeur, groothandel en is de grootste producent van gevingerlast hout in Nederland.
Novature portfolio card
Novature light

Onderdeel sinds 2022

Novature is het nieuwe platform van Dynamics partners met één gemeenschappelijke ambitie: het digitaal transformeren van grote en kleine bedrijven middels business applicaties gebaseerd op Microsoft Dynamics en Power Platform.
Sigmax portfolio card
Sigmax light

Onderdeel sinds 2022

Sigmax is een internationaal opererende softwareorganisatie met een focus op veilige en leefbare steden, openbaar vervoer en serviceorganisaties.
Lensonline portfolio card
Lens Online Light

Onderdeel sinds 2022

LensOnline®, opgericht in 2004, is de eerste en grootste contactlenzensite van de BeNeLux die alle merken contactlenzen verkoopt.
JASA portfolio card
Jasa logo light

Onderdeel sinds 2022

JASA ontwikkelt, assembleert en produceert verpakkingsmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen. Als system integrator neemt JASA de volledige verantwoordelijkheid voor het totale sorteer-, weeg- en verpakkingsproces en het al dan niet gerobotiseerd vullen en sluiten van verpakkingen.
Thuisinbouwen portfolio card
Thuisinbouwen light

Onderdeel sinds 2022

ThuisinBouwen is gespecialiseerd in de full-service ontwikkeling en realisatie van kleinschalige woningbouwprojecten (1-100 woningen) in met name Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland.
Springboard network portfolio card
Springboardnetwork light

Onderdeel sinds 2021

Het Nederlandse Avit Group en het Deense Wingmen, samen Springboard, bouwen aan een toonaangevend Europees netwerk van gelijkgestemde ondernemende IT-infrastructuur en cybersecurityspecialisten.
Human protection portfolio card
Human protection light

Onderdeel sinds 2021

Human Protection helpt bij het bieden van zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid bij risicosituaties in de zorg.
Interstellar portfolio card
Interstellar light

Onderdeel sinds 2021

Interstellar is een collectie van generalistische en specialistische IT-bedrijven. Alle bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit.
Emm portfolio card
Emm light

Onderdeel sinds 2021

Sinds haar oprichting in 1955 is EMM uitgegroeid tot wereldwijde toeleverancier en innovatiepartner van lakverwerkende branches, waaronder de automotive, luchtvaart, marine en industrie.
Rockmed portfolio card
Rockmed light

Onderdeel sinds 2020

Rockmed Pharma is opgericht in 2013 en is leverancier van oogheelkundige geneesmiddelen en medical devices. Het bedrijf is een carve-out van Rockmed Group, de grootste onafhankelijke oogheelkundige speler in de Benelux.
Corus portfolio card
Corus light

Onderdeel sinds 2020

Corus, de toonaangevende tandtechnische laboratoriumgroep in Spanje, Frankrijk, Portugal, Nederland en België.
Royal sens portfolio card
Royal sens light

Onderdeel sinds 2019

Royal Sens, internationaal producent van hoogwaardige etiketten voor food- en non-food verpakkingen sinds 1896, is door haar aandeelhouders verkocht aan investeringsmaatschappij Quadrum Capital.
State of art portfolio card
State of art light

Onderdeel sinds 2019

State of Art is een herenkledingmerk dat gepositioneerd is in het middel- tot hogere prijssegment en met name opereert in de Benelux.
Ace portfolio card
Ace light

Onderdeel sinds 2019

De Ace Groep bestaat uit meerdere bureaus, waaronder Ace en Newborn. Ace is een digitaal bureau dat door het succesvol verbinden van consumenten aan merken is uitgegroeid tot een van de toonaangevende digitale bureaus in Nederland.
MD portfolio card
Management drives light

Onderdeel sinds 2018

Management Drives is een SaaS-bedrijf, met unieke software, eigen consultants en certificering van externe professionals.
Ace pharma portfolio card
Ace pharma light

Onderdeel sinds 2017

ACE Pharmaceuticals is een unieke onafhankelijke farmaceutische onderneming die zich richt op geneesmiddelen met een medische noodzaak.
Improven portfolio card
Improven light

Onderdeel sinds 2016

Improven is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven - het optimaliseren van klantprestaties, met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak.
VB portfolio card
VB light

Onderdeel sinds 2015

Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. VB-Airsuspension biedt u deze oplossing door diverse soorten veersystemen aan te bieden.
Lightwell portfolio card
Lightwell light

Onderdeel sinds 2015

Lightwell is specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame LED-verlichting. Deze manier van verlichten bewijst telkens weer zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke meerwaarde.