Ons DNA

Betrokken, nuchter en passie voor ondernemerschap.

Onze regionale roots, no-nonsense mentaliteit en betrokkenheid kenmerken onze manier van werken en vormen de basis voor onze waardevolle langetermijnrelaties en scherpe kijk op zaken. Vanuit ons ondernemers-DNA begrijpen wij de agenda van de ondernemer als geen ander en zetten we in op het samen zien en pakken van kansen.

Lees hieronder meer over ons DNA.

Regionale verankering als basis voor onderscheidend vermogen.

Onze regionale verankering maakt dat wij letterlijk dichtbij onze deelnemingen zijn. Vanuit onze kantoren in Woerden en Almelo, en daarmee gelegen buiten het epicentrum van de financiƫle wereld, bouwen wij op een exclusief netwerk en hebben wij toegang tot unieke kansen en mogelijkheden in de markt.


Historie.

Quadrum Capital werd in 2012 opgericht. De eerste investeringen werden door de partners zelf gefinancierd. Met de oprichting van QIF I in 2014 kregen ook externe investeerders toegang tot de investeringsmogelijkheden die Quadrum Capital in de markt ziet. Na de snel volgende deal-by-deal investeringen en oprichting van het Quadrum Habitat Fund werd in 2018 QIF II opgericht met een omvang van bijna 100 miljoen. In 2020 is het vierde fonds QIF III opgericht waarvoor Quadrum Capital binnen afzienbare tijd 250 miljoen euro vermogen ophaalde. Recentelijk is het vijfde fonds, QIF IV gelanceerd.

Quadrum Capital