10 jaar Quadrum Capital

22 september 2022  •  1 min
10 jaar QC

Enschede, 22 september 2022 - Opgericht in 2012, begonnen in een "schuurtje" in Enschede en in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming! Quadrum Capital heeft vanuit Twente haar vleugels uitgeslagen, zowel nationaal als internationaal. Deze ontwikkelingen hebben wij te danken aan het vertrouwen en wederzijds commitment van onze deelnemingen, ondersteuning door onze waardevolle ondernemende achterban, die bestaat uit meer dan 200 ondernemers en family offices en betrokken adviseurs. 

Jubileumfeest

Afgelopen week hebben wij ons 10-jarig jubileumfeest op bijzondere wijze gevierd op de unieke locatie van Vliegveld Twenthe te Enschede, de regio waar alles 10 jaar geleden begonnen is.

Met een prachtig plenaire programma onder leiding van Sofie van den Enk met Nederlandse topondernemers Rose Damen (Damen Yachting), Iwan Göbel (Burton Car) en Jaap Kortweg (De Vegetarische Slager) over het leiden van een onderneming in een constant bewegende competitieve internationale markt, het bereiken en handhaven van succes en hun kijk op de toekomst.

En als kers op de taart de aanwezigheid van een bijzondere spreker die ons exceptioneel heeft verteld over zijn loopbaan in de autosport, het managen van teams en toptalent, het omgaan met succes en tegenslagen en zijn kracht binnen zijn succesvolle team.

Fonds Gehandicaptensport

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De mogelijkheid tot sporten inspireert mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen; met of zonder handicap. Mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking moeten daarvoor nog een extra stap zetten waarvoor niet altijd het benodigde budget beschikbaar is. Daarom hebben wij voor ons 10-jarig jubileum besloten om het Fonds Gehandicaptensport financieel te ondersteunen.

Met gepaste trots delen wij mee dat wij gezamenlijk met onze gasten een totaal bedrag van €45.000 aan dit bijzonder waardevolle fonds mogen doneren.

Het Fonds Gehandicaptensport zet zich in voor het mogelijk maken van sporten voor mensen met een beperking. Op naar een toekomst waar sporten voor mensen met een beperking geheel vanzelfsprekend is!

Namens team Quadrum Capital:


Wij danken onze deelnemingen en betrokken investeerders
voor het vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle
voortzetting van de samenwerking.

Wij kijken terug op een fantastische inspirerende dag!