Nieuwe deelneming Tenten Solar

27 december 2019  •  2 min

Quadrum Capital neemt belang in Tenten Solar

Tenten Solar is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonnepanelensystemen in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Lichtenvoorde heeft Tenten Solar, middels een landelijk dekkend netwerk van solarpartners, een substantieel marktaandeel van de Nederlandse solarmarkt.

Tentensolar

Naast de particuliere markt bedient Tenten Solar de markt van professionele opdrachtgevers zoals woningcorporaties, agrarische bedrijven, (MKB-)bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen. Tenten Solar speelt tevens een dominante rol bij de realisatie van grootschalige solarvelden en drijvende zonneparken in Nederland.

Tenten presteert al jaren ruim boven de marktontwikkelingen en denkt middels de samenwerking met Quadrum de stevige marktpositie in Nederland verder te kunnen uitbouwen.

Rien Nagel namens Quadrum Capital: Quadrum is er trots op zijn portefeuille uit te kunnen breiden met Tenten Solar. Quadrum heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daar past dit bedrijf als geen ander in. We zien er naar uit om samen met het team van Tenten Solar bij te dragen aan de grote opgave om ons land te verduurzamen en minder fossiele energie te verbruiken waardoor ons land weer een beetje schoner en duurzamer wordt.

Berry Seesing namens Tenten Solar: Wij zijn met ons bedrijf de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat groeitempo willen we in de toekomst doorzetten. Onze klanten vragen er om en de uitdagingen zijn fors. Daarom is een ondernemende investeerder als Quadrum Capital voor ons bedrijf zeer welkom.

Middels de samenwerking met Quadrum wordt niet alleen de continuïteit van de onderneming gewaarborgd maar kunnen de groeiambities in de toekomst verwezenlijkt worden. Quadrum zal Tenten Solar versterken met zijn netwerk en kapitaal.

Beide partijen zien uit naar de samenwerking en zien enorme groeimogelijkheden in de duurzame energiemarkt.

Doelstelling is dat de opdrachtgevers van Tenten Solar op deskundige wijze geadviseerd en bediend blijven worden waardoor zij optimaal profiteren van de zon als duurzame energiebron.