Quadrum draagt aandelen van Inventflow over aan medeaandeelhouder

5 juli 2023  •  1 min
Quadrum draagt aandelen van Inventflow over aan medeaandeelhouder

Almelo, 5 juli 2023 – Quadrum Capital draagt haar aandelen in Inventflow over aan haar medeaandeelhouder. Inventflow is dé pompspecialist van de Benelux, van optimale pompselectie tot services in het digitale platform. Inventflow is sinds 2016 onderdeel van Quadrum Investment Fund I en in die periode uitgegroeid tot leidende speler in haar segment in de Benelux.


Inventflow is uw partner voor een snelle deskundige revisie van een pomp tot het onderhouden van complete range pompen. Daarnaast ontzorgt Inventflow op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predicatief onderhoud waarbij de volledig focust ligt op een zo duurzaam mogelijk en optimaal presterend productieproces. Inventflow heeft een sterke positie in de Benelux en is fysiek gevestigd in Almelo.

Inventflow is opgericht in 2008 en inmiddels is duidelijk geworden dat opvolging binnen de familie van onze medeaandeelhouder kan plaatsvinden. Om deze reden heeft Quadrum de wens van de familie gehonoreerd om de door haar gehouden aandelen aan de medeaanhouder over te dragen.

Jordy Koetsier, Investment Manager bij Quadrum Capital: “Met veel plezier hebben we samengewerkt met Inventflow, Richard Holsink en zijn team. Inventflow is een familiebedrijf en Richard is ondernemer in hart en nieren, dat zie je terug in de cultuur en ambities van het bedrijf. Wij wensen het gehele Inventflow-team veel succes bij de verdere groei en voorzetting van deze mooie onderneming.