Quadrum versterkt haar team met drie ervaren professionals

6 juli 2023  •  1 min
Versterking team

Almelo, 6 juli 2023 – Sinds de oprichting in 2012 is Quadrum Capital snel gegroeid. De afgelopen 10 jaar heeft Quadrum een solide track-record opgebouwd met bijna 1 mld. gecommitteerd vermogen onder beheer en kenmerkt zich door haar eigen aanpak, ondernemerschap en grote betrokkenheid. Quadrum onderscheidt zich met een achterban van ruim 250 ondernemers en family-offices, die een groot netwerk met zich meebrengen.

Als onderneming is het belangrijk om gefaseerd te groeien, met de juiste balans tussen ondernemerschap en professionaliteit. Dat geldt niet alleen voor onze deelnemingen maar even zo goed voor Quadrum.

Quadrum acteert vanuit de regio met een eigen signature en voelt zich een ondernemende investeerder. Deze aanpak en benadering zit in ons DNA, in onze cultuur en dat willen we borgen. In dat kader zijn we zeer verheugd dat we het Investment Team, dat momenteel bestaat uit 15 professionals, met drie personen te versterken.

Met de komst van Dirk Rens, Mariëlle Ansems en Bas de Jong versterken we de basis, het fundament van Quadrum om de continuïteit verder te borgen en te blijven groeien. Deze drie professionals brengen waardevolle kennis, ervaring en expertise met zich mee die toevoegingen bieden aan de volgende groeifase waarin Quadrum zich bevindt.

Dirk Rens – Operating Partner

Dirk Rens zal vanaf 1 september starten als Operating Partner bij Quadrum Capital. Dirk heeft onder andere 20 jaar een leidinggevende functie bekleed bij OC&C Strategy Consultants als Partner. Dirk is al voor een langere periode op operationeel vlak betrokken bij diverse deelnemingen van Quadrum en sinds 2020 onderdeel van de Quadrum Advisory Board.

Dirk Rens, vult aan: “Met veel enthousiasme kies ik voor Quadrum Capital. Sinds december 2020 ben ik betrokken bij het team van Quadrum, oorspronkelijk als lid van de Advisory Board van QIF III. Mijn betrokkenheid groeide al snel, waardoor ik de kans kreeg om als extern adviseur samen te werken met enkele portfoliobedrijven. Wat mij bijzonder aanspreekt is het ondernemende en nuchtere karakter dat zowel de directies als het team van Quadrum gemeenschappelijk hebben. Het vermogen om risico's te nemen en nieuwe kansen te zien, gecombineerd met een pragmatische benadering, is iets wat ik bewonder en graag omarm. Ik kijk er naar uit om als Operating Partner mijn bijdrage te leveren aan de succesvolle ontwikkeling van de portfoliobedrijven en daarmee aan het succes van Quadrum Capital.”

Mariëlle Ansems – Investment Director

Mariëlle Ansems zal vanaf 1 september starten als Investment Director bij Quadrum Capital. Mariëlle heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij BDO, JBR en Rabobank en was actief in de disciplines Corporate Finance, Debt Advisory en Restructuring.

Mariëlle Ansems, vult aan: “In de afgelopen jaren heb ik met honderden ondernemers aan tafel gezeten, wat mij intrigeert zijn hun drijfveren en ambities. Ik wil mij met Quadrum inspannen om gezamenlijke ambities waar te maken. Samen kom je verder, daar geloof ik sterk in!"

Bas de Jong – Investment Associate

Bas de Jong zal vanaf 1 september starten als Investment Associate bij Quadrum Capital. Bas heeft ervaring opgedaan bij Deloitte als Senior Consultant Corporate Finance en komt uit een ondernemersfamilie.

Bas de Jong, vult aan: "Ik verheug mij erop om bij Quadrum aan de slag gaan door de heersende ondernemersgeest, no-nonsense cultuur en uitgesproken groeiambitie."