Sigmax ICT Specialisten vijfde deelneming QIF II

8 maart 2019  •  2 min

ICT-divisie van Sigmax verder als zelfstandig bedrijf

Per 8 maart jl. gaat de ICT-divisie van Sigmax uit Enschede verder als zelfstandig bedrijf onder leiding van de nieuwe directie uit de eigen gelederen Robbie Mulders en Ronald Vehof. Medio dit jaar gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam en op een nieuwe zichtlocatie op het Kennispark in Enschede. Tot die tijd opereert de organisatie vanuit de huidige locatie onder de naam Sigmax ICT Specialisten.

Ideale uitgangspositie voor de toekomst

Onder de vleugels van moederbedrijf Sigmax levert de divisie sinds 1998 ICT-oplossingen en -diensten aan het grotere MKB. CEO van Sigmax, Leo van den Ende: “Door veel te investeren in mensen, kennis en technologie is Sigmax ICT Specialisten in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke speler in Oost-Nederland. Om deze positie te kunnen uitbouwen moet de organisatie zich continu op het allerhoogste niveau blijven ontwikkelen. Met de verzelfstandiging van de divisie en Quadrum Capital als ondernemende investeringsmaatschappij nieuw aan boord, heeft Sigmax ICT Specialisten de ideale uitgangspositie om dat te doen en de eigen ambitie waar te maken. Daar zijn wij als grondleggers van de divisie enorm blij mee.”

Arjan Hoop, Partner bij Quadrum Capital: “Sigmax ICT Specialisten is een parel op het gebied van ICT-dienstverlening, met de potentie om uit te groeien tot dé toonaangevende speler in de bedrijfsstrategische inzet van ICT. Er staat een volwassen, professionele organisatie met 80 gedreven medewerkers. Wij staan met onze expertise en ons netwerk achter hen om de verdere ontwikkeling vorm te geven.”

Sigmax

Focus en slagkracht om de beste te zijn én te blijven

ICT-vraagstukken worden alsmaar complexer, strategischer en specialistischer. Marktontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Het is de ambitie van het nieuwe Sigmax ICT Specialisten om bedrijven te helpen om voorop te blijven lopen in de markt - met ICT als strategische tool. Kersvers algemeen directeur van Sigmax ICT Specialisten Robbie Mulders: “Wij willen niet de grootste, maar de beste zijn. Om op alle niveaus met onze klanten mee te kunnen denken moeten we een breed pallet van specialismen in huis hebben en ons steeds blijven ontwikkelen. Met Quadrum Capital aan boord hebben wij de focus en financiële slagkracht om dat te doen, zodat we niet alleen de beste ICT-partner zijn, maar ook blijven.”

Over Sigmax | State-of-art Software oplossingen

Sinds 1998 richt Sigmax zich op het inrichten en beheren van ICT-oplossingen en -diensten en de ontwikkeling van innovatieve software voor vier marktsegmenten. Met de afsplitsing van de ICT-divisie per 7 maart 2019 legt Sigmax zich met meer dan 160 medewerkers volledig toe op softwareontwikkeling voor klanten in Europa in vier specifieke markten: de veilige en leefbare stad, ticketing en handhaving in het Openbaar Vervoer, Field Service organisaties en de beveiligingsbranche. www.sigmax.nl

Over Sigmax ICT Specialisten: ICT-partner in Business Excellence

Sigmax ICT Specialisten levert sinds 1998 ICT-oplossingen en -diensten aan het grotere MKB; van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen, datamanagement en advies. Sigmax ICT Specialisten helpt zijn klanten voorop te lopen in de markt – met ICT als waardevolle, strategische tool. www.sigmax.nl/ict