TLS | MATCO is een deelneming in QIF II

6 december 2018  •  1 min

TLS Matco is een Nederlandse producent van palletwikkelmachines, met vestigingen in Waalwijk, Deventer en Gevelsberg (Noordrijn-Westfalen, Duitsland) en in totaal 55 personeelsleden. Onder een drietal eigen merken (Matco, Borst en Mustang) biedt zij een breed portfolio van machines over twee assen: van high-end oplossingen tot goedkopere oplossingen en van semi-geautomatiseerde palletwikkelaars tot volledig geïntegreerde en volautomatische wikkelmachines. TLS Matco is sterk vertegenwoordigd in de Benelux. Buiten deze regio liggen groeikansen voor de komende jaren.

TLS MATCO

Het einde van de onderhandelingen en de uiteindelijke closing bij notaris Zuidbroek te Amsterdam werd gevierd met een verdiend glas champagne.

Gert van Drie: “TLS Matco stond bij kennismaking zogezegd niet in de etalage. Het is mooi om samen met de huidige directeur en mede-aandeelhouder, André van der Wei, en de verkoper naar deze vorm van samenwerking toe te werken. We zien uit naar ons partnership met TLS Matco en verheugen ons op alle toekomstige ontwikkelingen”.

Ten behoeve van de voorgenomen closing zijn de betrokkenen een aantal dagen in China geweest, om daar de joint venture partner te bezoeken.