Investment Associate

Als Associate binnen Quadrum Capital in Almelo ben je onderdeel van het Investment team. Je werkt nauw samen met de Investment Manager/Director en bied je ondersteuning bij verschillende aspecten van de investerings- of transactiecyclus. Je analyseert ondernemingen om innovaties, kansen en bedreigingen te beoordelen. Daarnaast heb je sterke cijfermatige en bedrijfskundige vaardigheden om waarderingsmodellen te bouwen en investment proposals op te stellen.

In de rol van Associate lever je een actieve bijdrage aan transacties en verdere ontwikkeling van de portfolio bedrijven. Dit omvat het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van investeringsmemo's, het uitvoeren van marktonderzoek, het coördineren bij due diligence-processen en het onderhouden van communicatie met cliënten of tegenpartijen en andere stakeholders (zoals banken, accountants of adviseurs). Je hebt als Associate zelf ook een aantal portfolio bedrijven in beheer.

Als onafhankelijke participatiemaatschappij ondersteunt Quadrum Capital bedrijven uit de mid-market bij het verantwoord realiseren van hun groeiambities. Quadrum Capital is een snelgroeiende en dynamische organisatie die zich onderscheidt door een sterke regionale verankering, ondernemersmentaliteit en no-nonsense benadering. Een scherpe visie, een hoogwaardig netwerk en focus op strategie en management maakt dat deze aanpak leidt tot resultaat. Binnen Quadrum Capital werkt een jong, divers en dynamisch team met veel enthousiasme aan deze aanpak.

Verantwoordelijkheden

 • Portfoliomanagement (van aankoop tot exit) samen met de Investment Manager/Director en betrokken partner. Ondersteunt door een team van backoffice specialisten (juridisch/controlling) en analisten
 • Actieve bijdrage leveren aan beoogde groei en ontwikkeling van de portfolio bedrijven (waarde creatie)
 • Analyseren van bedrijfsinformatie en opstellen financiële modellen
 • Opstellen investeringsproposals voor het Investment Committee
 • Deal sourcing (onderzoek en analyse van investeringsmogelijkheden)
 • Ondersteuning van Investor Relations

*Deze functie is uitermate geschikt voor een ambitieuze professional uit Oost-Nederland die op zoek is naar een volgende stap in zijn of haar carrière. Afwisseling en verantwoordelijkheid garanderen ze je, zo ook mooie ontwikkel- en groeikansen.*

Wij vragen

 • Een afgeronde WO-opleiding in een bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting
 • Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring, zoals in de financiële sector, M&A/private equity/family office en strategy consulting
 • Je bent woonachtig in Oost-Nederland en je beschikt over een breed en relevant netwerk in dit deel van Nederland
 • Gedegen ervaring in het modelleren van financiële gegevens alsmede ruime ervaring met Excel en PowerPoint
 • Goede analytische en conceptuele vaardigheden
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij netwerken en samenwerken hoog in het vaandel staan
 • Persoonlijkheid: ondernemend, nieuwsgierig met een no nonsense mentaliteit

Bedrijfsomschrijving

Quadrum Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij en werd in 2012 opgericht. Quadrum Capital is gevestigd op twee locaties: Almelo en Woerden. De aanpak van Quadrum Capital is gericht op het daadwerkelijk realiseren van groeiambities en creëren van waarde over de lange termijn. Hiertoe wordt vanuit een grote betrokkenheid kennis, kapitaal, netwerk en support op strategisch en organisatorisch vlak ingebracht en intensief samengewerkt met het management van de deelnemingen. De brede portefeuille bestaat uit deelnemingen in het mid-market segment en heeft een sterke verankering in de domeinen IT, Tech, Human Capital, Gezondheidszorg en de Verpakkingsindustrie.

Quadrum Capital bestaat uit een team van gedreven professionals. Kenmerkend voor de mensen van Quadrum Capital zijn de passie voor ondernemerschap en de drive om kennis en kunde in te zetten om doelen te bereiken en bedrijven verder te helpen. Dat vertaalt zich in een hoge mate van betrokkenheid, plezier en bovengemiddelde resultaten. Naast deze passie, heeft Quadrum Capital ontspanning hoog in het vaandel staan. Dat uit zich in twee keer per jaar een Quadrum-Event, teamuitjes, padellen met het team etc.

Bekijk de website voor meer informatie: www.quadrum-capital.nl.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Quadrum Capital gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Associate te verzorgen.

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 8 mei 2024. De eerste gesprekken worden gevoerd door Floris Buterowe bij Siebert & Wassink, in week 20. De vervolggesprekken met Quadrum Capital worden gepland in week 21.
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Wij streven ernaar om de procedure voor 1 juni 2024 af te ronden.

Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Floris Buterowe van Siebert & Wassink.

t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 28 55 67 66
e: [email protected]
w: www.siebertwassink.nl