Stagiair Private Equity

Quadrum Capital is een Nederlandse investeringsmaatschappij gefocust op snelgroeiende ondernemingen met een hoofdvestiging in de Benelux. Quadrum is doorgaand op zoek naar stagiairs met het ondernemende 'Quadrum DNA'
Pand Ledeboer 7627 c def

Over Quadrum 
Quadrum is opgericht in 2012. De afgelopen jaren is Quadrum hard gegroeid, waardoor het team inmiddels uit meer dan 25 mensen bestaat. Quadrum heeft in 2022 twee nieuwe fondsen opgericht: Quadrum Investment Fund IV en een Evergreen fonds. Het vermogen wordt bijeengebracht door 200+ (oud-)ondernemers en ondernemende families die aan Quadrum verbonden zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat Quadrum een uitgebreid netwerk heeft van (sector)experts en flexibeler kan zijn in het type deals dat ze doet (denk aan: omvang, type, sector of transactiestructurering). 

De aanpak van Quadrum Capital is gericht op het daad werkelijk realiseren van groeiambities en creëren van waarde over de lange termijn. Hiertoe wordt vanuit een grote betrokkenheid kennis, kapitaal, netwerk en support op strategisch en organisatorisch vlak ingebracht en intensief samengewerkt met het management van de deelnemingen. De brede portefeuille bestaat uit deelnemingen in het mid-market segment en heeft een sterke verankering in de domeinen IT, Tech, Human Capital, Gezondheidszorg en de Verpakkingsindustrie.

Card story investment

Wat bieden we?
Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om een goed beeld te krijgen bij wat werken in private equity inhoudt. Bij Quadrum ben je als stagiair betrokken bij het investeringsproces én portfoliomanagement. Je werkt mee als volwaardig lid van het investment team en zult de bijbehorende verantwoordelijkheden krijgen. Hierdoor zul je alle aspecten van het werk voorbij zien komen: van marktanalyses tot modelleren en van deal sourcing tot portfoliomanagement. Je zult werken vanuit onze goedbereikbare locatie in Woerden (tegenover het station).

Jouw profiel

  • Je bent een WO-student die in de eindfase van je studie zit
  • Je hebt affiniteit met finance en/of private equity
  • Je herkent je in het ‘Quadrum DNA’: ondernemend, proactief, sociaal vaardig en nuchter
  • Eerdere (stage-)ervaring binnen (corporate) finance of consultancy is een pré
  • Je bent vaardig met Microsoft Excel en PowerPoint
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

Overige informatie
We bepalen de startdatum en duur van je stage graag in overleg. Doorgaans vragen wij stagiairs om een beschikbaarheid van vier tot zes maanden. We zijn doorgaand op zoek naar stagiairs.

Contact

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Thom Tingen

[email protected]