Rockmed dark

Rockmed Pharma

Rockmed Pharma is opgericht in 2013 en is leverancier van oogheelkundige geneesmiddelen en medical devices. Het bedrijf is een carve-out van Rockmed Group, de grootste onafhankelijke oogheelkundige speler in de Benelux.

Rockmed Pharma richt zich op niches binnen de oogheelkundige markt, klanten zijn grote farmaceutische groothandelaren, ziekenhuizen en privéklinieken. Vanuit het hoofdkantoor in Oirschot heeft Rockmed Pharma, door middel van een groot (inter)nationaal netwerk aan oogartsen, een substantieel marktaandeel van de Nederlandse én Belgische oogheelkundige markt. De commerciële slagkracht van Rockmed Pharma wordt erkend door concullega’s, naast het leveren van oogheelkundige geneesmiddelen en medical devices verricht het bedrijf tevens promotiediensten.

Rockmed Pharma heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op het verkrijgen van eigen registraties. Onder de paraplu van Quadrum Capital zal Rockmed Pharma haar groeiambities versneld realiseren, gedreven door nieuwe registraties, internationale expansie en de ontwikkeling van hybride dossiers.

Branche
Gezondheidszorg

Sinds
2020

Fonds
QIF III