Werkwijze

Samen naar groei.

Wij geloven dat investeren meer is dan kapitaal inbrengen. Daarom zijn wij bovengemiddeld actief betrokken bij onze deelnemingen en werken wij intensief samen met het management om de strategische ambities van de onderneming te realiseren. Vanuit onze missie om ondernemingen verantwoord en gestructureerd naar de volgende fase in hun ontwikkeling te begeleiden en hiermee duurzame waarde te creëren, richt onze aanpak zich op de lange termijn.

Lees hieronder meer over onze werkwijze

Volwassen mid-market ondernemingen met groeiambitie.

Onze investeringsfocus ligt op gevestigde ondernemingen met een EBITDA vanaf 2.5 miljoen euro uit het mid-market segment met een duidelijke (internationale) groeiambitie. Het zijn bedrijven die op zoek zijn naar een actieve en betrokken aandeelhouder en die openstaan voor de nauwe samenwerking waar wij voor staan.


Waardecreatie vanuit partnership en een heldere strategie.

Samen met het management committeren wij ons aan de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming. Dit wederzijdse commitment is weerspiegeld in de structuur van onze samenwerkingen. Hierbij is sprake van een meerderheidsbelang of controlerend minderheidsbelang voor Quadrum Capital in combinatie met deelname van het management van de onderneming. Andere pijlers voor gezamenlijk succes zijn een heldere groei- en exitstrategie, en een gestructureerde, door Quadrum Capital begeleide uitrol van de strategie.

Neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze.

Vastomlijnd investeringsproces en toegewijde investmentteams.

Wij werken van selectie tot verkoop van de onderneming volgens een vastomlijnd proces. Het proces is gericht op het continu hebben van inzicht in en grip op ontwikkelingen om snel en accuraat te kunnen sturen. Voor maximale continuïteit wordt de deelneming gedurende het hele proces begeleid door een eigen Quadrum-investmentteam; een vaste formatie van een partner, een investment manager en een analist.

Maak kennis met ons team.

Quadrum Capital