Megahout dark

Megahout

Megahout is landelijk actief als importeur, groothandel en is de grootste producent van gevingerlast hout in Nederland. Megahout importeert gecertificeerd vurenhout van hoge kwaliteit uit Duitsland, Scandinavië en de Baltische staten. Dit hout wordt verwerkt tot halffabricaten voor de houtverwerkende industrie. Voor de houtverwerking maakt Megahout gebruik van de meest moderne, speciaal voor Megahout ontwikkelde houtbewerkingsmachines. Megahout levert uit 10.000m3 eigen voorraad ruw, geschaafd en gevingerlast hout tot wel 10 meter lengte. Dit doet Megahout tevens als logistiek ondersteunend partner waarbij afnemers uit voorraad geleverd kunnen worden en daardoor minder eigen voorraad hoeven aan te houden.

Branche
Industry

Sinds
2022

Fonds
Evergreen

Team Quadrum

Waarom gekozen voor Quadrum?

De nauwe samenwerking met Quadrum heeft ons bedrijf de unieke mogelijkheid geboden om te profiteren van hun uitgebreide netwerk en ongeëvenaarde expertise in de industrie. Met hun ondersteuning en begeleiding kunnen we onze groeidoelstellingen verwezenlijken en ons marktaandeel vergroten. We geloven dat deze samenwerking ons zal helpen om onze visie te realiseren en een toonaangevende speler te worden in de houtindustrie.

Waarom hebben wij geïnvesteerd in Megahout?

Een bedrijf dat een toonaangevende positie inneemt op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de houtindustrie. We waren onder de indruk van Megahout's sterke toewijding aan het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken en het streven naar een circulaire economie. Daarnaast hebben we een sterke persoonlijke klik gevoeld met het team van Megahout, waardoor we ervan overtuigd zijn dat we samen de ambitieuze groeiplannen kunnen realiseren. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Megahout en hun positie als marktleider verder te versterken door middel van strategische investeringen en waardevolle partnerschappen.

Meer bedrijven in Industry