André de Koning nieuwe CFRO van Quadrum Capital

15-02-2023

Per 1 februari 2023 is Andre de Koning gestart bij Quadrum Capital als CFRO. Deze nieuwe rol binnen Quadrum op het gebied van Finance & Risk management is een weergave van de succesvolle groei van organisatie in de afgelopen jaren.

image
André de Koning

André heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de financiële sector en diverse andere sectoren als accountant bij KPMG. Daarnaast heeft hij gedurende zijn carrière meerdere CFO functies bekleed.

In de afgelopen 10 jaar was André in de rol van CFO en directielid verantwoordelijk voor de Finance & Risk management bij een vermogensbeheerder. De toevoeging van de waardevolle kennis en ervaring van André binnen de financiële sector vormt een stevige basis voor de volgende groeifase waarin Quadrum zich ontwikkelt.

André werkt graag samen met gedreven professionals en krijgt energie van het realiseren van ambitieuze doelstellingen. Hij hecht waarde aan werkbare en passende oplossingen binnen de ondernemende organisatie.

Het werken aan de verdere groei en het uitbouwen van de organisatie in lijn met de Quadrum ambities en DNA waren voor André de reden om deze overstap te maken.


Terug naar overzicht
Quadrum Capital