Restaurant Ledeboer en Quadrum Capital steken ZGT-medewerkers hart onder de riem met Paasbox

10-04-2020

Aanstaande zondag, op eerste Paasdag, deelt Restaurant Ledeboer uit Almelo Paasboxen uit aan de medewerkers van het ZGT in Almelo. De inhoud van de Paasboxen is gesponsord door bovenbuurman van het restaurant, investeringsmaatschappij Quadrum Capital, en de eigenaar van het Ledeboerpand. Team Ledeboer helpt de Paasboxen vrijwillig inpakken. Er worden in totaal 200 Paasboxen aangeboden, die door Team Ledeboer en de mensen van Quadrum Capital zelf aan het ziekenhuispersoneel worden uitgedeeld.

Eigenaar van Restaurant Ledeboer, Richard van den Hoeven: ‘Wij vinden het fijn dat we, nu wij zelf niet volop aan het werk kunnen, ons steentje kunnen bijdragen en de mensen aan de frontlinie een hart onder de riem kunnen steken.’ De Paasbox bevat een luxe tweepersoons paasbrunch en is gevuld met allerlei lekkernijen die alleen nog maar even opgewarmd hoeven worden. De medewerkers van het ZGT kunnen zo dus zonder moeite en zorgen om boodschappen genieten van een heerlijke paasbrunch.

Restaurant Ledeboer rijdt zondagochtend met een aanhanger vol Paasboxen voor op de parkeerplaats van het ZGT. Bij het verlaten van het ziekenhuis kan het ziekenhuispersoneel persoonlijk een Paasbox bij de aanhanger af komen halen.

Voor meer informatie
Richard van den Hoeven
rvdhoeven@degusteau.nl
Tel: 06 – 29 06 16 42

image
Quadrum Capital